A sportos és a nőies stílus keveredése

Nincs már messze a jó idő, ilyenkor a hölgyek előszeretettel újítják fel a gardróbjukat, vásárolnak cipőket és egyéb kiegészítőket is. Íme néhány ötlet, hogyan lehet sportosan elegánsan, vagy épp elegánsan sportosan öltözködni!

Alapvetően sportos

A sportos öltözködés egyáltalán nem azt jelenti, hogy a nők mackóalsóban, susogós pulóverben, elnyűtt tornacipőben mászkálnak, épp ellenkezőleg! Egy sportos hölgy is lehet kifejezetten csinosan felöltözve. A sportosság a lazaságon múlik, nem kizártak a nagyobb pólók, a kényelmes trikók és lapos talpú edzőcipők. Edzőcipő alatt természetesen nem a kilométerről ordító, pár száz forintos tornacsukára gondolunk – bár sokan viselik ezt is. Az edzőcipőhöz kiváló választás lehet egy szűkebb fazonú farmernadrág, amihez aztán vehetünk feszes topot, de akár lezser pólót is. A sportos összhatást lazíthatjuk ékszerekkel, elegáns gyűrűk, nyakláncok nőiessé tehetik a szettet. Nem kell túlzásba esni, egy-egy elegánsabb darabbal sokkal érdekesebbé tehetjük a megjelenésünket.

Adidas Táska

Adidas Táska – Egy sportos szetthez, de elegáns ruhához is remekül passzolhat egy ilyen Adidas táska

Alapvetően nőies

Akik alapvetően a nőiesebb darabokat részesítik előnyben, azoknak sem árt néha lazább göncökbe bújni. Ha a kistáskát egy sportosabb külsejű táskára cseréljük, máris lazábbnak tűnünk. A frizura is sokat tud dobni az emberen, egy lazán összekötött copf inkább sportos-laza külsőt kölcsönöz. Egy sportos lány alapdarabja a deszkás cipő, a nőies lányok is nyugodtan viselhetik, a kiegészítők segítségével nem fog feltűnni az összhatásban az sportcipő. Téli viseletként érdemes a nőies lányoknak hanyagolni a magassarkú csizmákat, mert baleset lehet a vége. Egy lapos talpú bakancsot is lehet nagyon csajossá tenni. Egy nagyobb méretű póló kiválóan mutat egy blézerrel, ahogy egy szűk pólót is lehet viselni laza nadrággal, bár azért az otthon viseletes mackónadrágokat inkább hanyagoljuk.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats