A távfelügyeleti szolgáltatás előnyei

A rohanó életmód hozzájárul, hogy az emberek ne figyeljenek egymásra. Amikor megszólal valahol egy riasztó, akkor a legtöbben bosszankodni kezdenek, mivel nem tudnak pihenni, vagy nem hallják a kedvenc filmjüket, azonban senkire sem jellemző, hogy ellenőrizné a baj forrását.

Ennek a jelenségnek több oka van: sokan közömbössé váltak, mások pedig félnek a lehetséges következményektől. Bárhogy is legyen, a riasztó tulajdonosa nincsen biztonságban.

Ha szeretnénk nyugodtan aludni, és még nyugodtabban tartózkodni messze a lakástól, akkor a riasztónak elengedhetetlen feltétele a távfelügyeleti szolgáltatás. Szerencsére ma már nincsenek területi határok, mivel az ország bármely pontjáról tudják, hogy mi történt, így lehetőségünk van arra, hogy 24 órán keresztül figyeljék a lakásunkat.

Innentől kezdve a megbízott cég magára veszi a feladatot, hogy megnézze, amikor a riasztó bekapcsol, és közben értesít minket a történtekről. Külön meg kell említeni, hogy riasztás esetén egy kivonuló járőrszolgálatot is igénybe lehet venni.

A távfelügyelet előnyei

A távfelügyelettel ellátott rendszerek legnagyobb előnye, hogy minden jelzés esetén történik valamilyen intézkedés. Lehet, hogy csak egy nagyobb kutya lógott be, de sosem szabad félvállról venni az intézkedéseket. Ha pedig úgy döntünk, hogy menjen ki a járőrszolgálat, akkor általában 10 percen belül ki szoktak érni, és ezután ellenőrzik a védett ingatlan.

Ilyenkor a betörőknek esélyük sincs arra, hogy belógjanak, összepakoljanak mindent, és visszaérjenek az autóhoz. Igaz, hogy valamilyen kárt tehetnek, de ha tudják, hogy távfelügyelet is jár a riasztónkhoz, akkor nem szoktak kísérletezni.

A felügyelet másik előnye, hogy a megfigyelés 24 órás ellenőrzést jelent, így valamilyen műszaki hiba, esetleg áramkimaradás esetén és azonnal értesítik a tulajdonost. Ha a hiba valós, akkor a távfelügyelet a szerelőt is azonnal hívja, aki elvégzi a karbantartást, és kijavítja a rejtett hibákat is. Ezek a szolgáltatások ma már családi házaknál, nyaralóknál és nagyobb cégeknél is igénybe vehetők.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats