Amit megtanulhatunk a felnőtt filmekből, és amit nem

Szinte nincs is olyan felnőtt, aki ne látott volna már felnőtt filmet, de a kamaszok között népszerű az ismeretek megszerzésének ilyetén formája. És bár van haszna ezeknek a filmeknek, hiszen feldobhatnak egy kapcsolatot, vagy enyhíthetik a magányos estéinket, de megtanulni belőlük, hogy milyen a reális testi kapcsolat, na azt már nem feltétlen lehet.

Persze nem ritka a kamaszok körében, hogy ezekből a filmekből próbálják elsajátítani az örömszerzés fortélyait, viszont meg is lepődnek, hogy való életben nem egészen azt tapasztalják, amit a filmeken.

Ez csalódáshoz vezet, ami lelki és testi bajok forrása is lehet rövid vagy akár hosszú távon. Mert gondoljunk csak bele. Egy keményebb filmet megnézve egy fiatal fiú azt gondolhatná, ilyen a testi szerelem, szintén tapasztalatlan partnerével pedig a filmen látottak alapján bánik.

A lánynak nem lesz kellemes, talán nem is élvezi, ez pedig nagyban károsíthatja mindkettőjük önbizalmát, esetleg azt a konklúziót szűrik le, hogy nem is élvezik a testi szerelmet. Pedig nem is erről van szó, hiszen csak azt a formáját nem élvezik, amit kipróbáltak.

A reális kép a testi kapcsolatokról nem a filmekben vagy az erotikus könyvekben keresendő

Mindegy, hogy pornófilmről vagy erotikus könyvről van szó, érdemes szem előtt tartani, hogy ezek nem minden esetben festik a leghitelesebb képet. Ezeket zsigeri vágykeltésre használhatjuk, nem útmutatóként, egyszerűbben szólva, érdemes elosztani kettővel a látottakat vagy olvasottakat.

Persze nem arról van szó, hogy kerüljük ez ilyen tartalmakat, mert erről szó sincs. A könyvek remek szórakozást jelenthetnek, a felnőtt filmek pedig adhatnak egy párnak ötleteket, hogyan dobják fel a kapcsolatukat.

És persze azt sem szabad teljes meggyőződéssel állítani, hogy nem lehet semmit tanulni ezekből a filmekből. A felnőtt filmek segíthetnek abban, hogy felfedezzük, mire is vágyunk, milyen mélyen megbújó fantáziánk vannak, amiket aztán egy megfelelő partnerrel ki is élhetünk.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats