Erogén zónák, melyek pillanatok alatt beindítják a barátnődet

Egy jó párkapcsolat egyik alapja a szex. Sokan úgy tartják, hogy ha a két fél között hatalmas a szerelem és a lángolás, ám az intimitás mégsem működik, akkor megette a fene az egész kapcsolatot. Persze ezen is lehet dolgozni, főleg akkor, ha van köztetek már egy olyan bizalmi kötelék, melynek köszönhetően őszintén tudtok beszélni arról, hogy egy intim együttlét alkalmával, mit szeretnétek kipróbálni és mit nem, illetve hogy mi okoz nektek örömet.

A női test olyan különleges erogén zónákkal van tele, mely pillanatok alatt lázba tudja hozni a barátnődet. Jobb tehát, ha képben vagy ezzel a dologgal, és ismered a lányok legérzékenyebb pontjait.

Mik azok az erogén zónák?

A nő is a férfi testben is megtalálhatóak olyan különleges pontok, melyek rendkívül érzékenyek. Ezeken a területeken általában idegvégződések találhatók, éppen ezért okoz különleges érzést az, ha valaki végigsimogatja vagy érzékien megérinti. Ha úgy érzed, kicsit fel lehetne dobni a szexuális életedet, esetleg félsz attól, hogy barátnőd nem élvezni már annyira a dolgot, mint eleinte, érdemes lehet ezeket a pontokat megtalálni a testén, majd elkezdeni enyhén ingerelni.

Ezután pedig már csak figyelned kell a lány reakcióját, mely biztosan nem fog elmaradni. Az erogén zónák felfedezése, megtalálása, majd kényeztetése képes fokozni a nők és a férfiak szexuális vágyát, így a szex még jobb, még élvezhetőbb és még érzékibb tud lenni.

Ezek a legérzékibb erogén zónák a hölgyeknél

Egy érzéki szeretkezés közben nem véletlenül szoktak a pasik a nők fülébe suttogni, vagy éppen a fülét csókolgatni. Egy nő számára mind a fülkagyló, mind a fülcimpa olyan érzékeny terület, melynek simogatás és óvatos, érzéki ingerlése nagyon jól tud esni. Rengeteg idegvégződés fut itt, így ha férfi létedre elkezded csókolgatni, esetleg nyalogatni párod fülét, vagy a füle mögötti területet szeretkezés közben, akkor garantáltan még inkább lázba tudod őt hozni.

A száj és az ajak az egyik legérzékibb testrésze egy nőnek. Egy szép női ajaknál talán nincs is kívánatosabb, és szexibb dolog, mondják ezt a férfiak. Nem hiába, hogy egy érzéki együttlét során nem maradhat el a szenvedélyes csókolózás sem. Mivel az ajkakban is számos idegvégződés található meg, ezért van az, hogy egy csókolózás szinte azonnal képes jelezni az agyunk felé.

A szép lábnak és a lábfejnek fontos szerepe van egy szexuális aktus során. A férfiak imádják a gyönyörű, hosszú női lábakat, így nem is tudnak ellenállni nekik, és legtöbbször automatikusan elkezdik szex közben a partnerük lábát simogatni. Még szerencse, hogy ezt a legtöbb lány szereti. Reflexológusok szerint minden ember talpában a szervezetének a természetes egyensúlya gyökerezik, így egyáltalán nem ritka, hogy a hölgyek számára a láb, és a lábfej az egyik legérzékibb erogén zónákba tartoznak bele.

Sokak szerint kimondottan a bokák, és a boka kerül lelhetőek fel ezek az érzéki pontok, és ez valószínűleg azért hozza lázba a lányokat, mert ezek az itt végződő idegszálak valójában a nemi szervekhez tudnak kapcsolódni.

További hasznos infókért kattints ide.

Hozzászólás írása