Hogyan használjuk a lefolyótisztítókat?

A lefolyótisztító szereknek számos típusa létezik a legolcsóbbaktól a drága, ismert márkákig. Amikor lefolyótisztítót választunk, ne az ár vagy a márkanév alapján döntsünk, hiszen ez többnyire semmit nem jelent. Sőt, az általában olcsóbb árkategóriába sorolható, granulátumos tisztítószerek azok, amiket a legtöbb szakember is ajánl a lefolyók tisztításához.

Voksoljunk a magyarra

A lefolyótisztítók terén számos régi magyar márka is létezik. Ezek általában olcsóbbak, mint az ismert márkák készítményei, mégis sokkal erősebbek és hatékonyabbak. Ha tehetjük, válasszunk granulátumos magyar márkát. Az ilyen lefolyótisztítók használata előtt mindig vegyünk fel gumikesztyűt, szükség esetén akár védőszemüveget is és biztosítsuk a helyiség megfelelő szellőzését.

Hogyan használjuk a lefolyótisztítókat?

Hogyan használjuk a lefolyótisztítókat?

Amikor egy lefolyótisztítót alkalmazunk, akár megelőzés, akár duguláselhárítás céljából, mindig pontosan tartsuk be a gyártó utasításait az adagolást és a hígítási arányokat illetően. Soha ne öntsünk a maximálisként megjelöltnél több tisztítószert a lefolyóba, mert attól nem lesz hatékonyabb, sőt.

Megelőzés és elhárítás

Ha megelőzésként kívánjuk alkalmazni a lefolyótisztítót, akkor havonta egyszer öntsünk a csomagoláson feltüntetett mennyiséget a lefolyóba. Ennél gyakrabban nem érdemes, nem fog jobban használni. Ha kifejezetten duguláselhárításra szeretnénk használni, a fenti szabályok mellett ügyeljünk arra is, hogy egy típusú lefolyótisztítót alkalmazzunk, ne öntsünk egymásra különböző márkákat és típusokat, mert a hatóanyagok keveredése során felszabaduló gázok akár veszélyesek is lehetnek.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats