Karácsony a cégnél

Amint beköszönt a november, már lehet is látni az ajándékokat a boltok polcain, és egyre ünnepibb hangulat csábít minket hétről hétre, ahogy közelednek az ünnepek. A Karácsony egy vállalatnál is fontos esemény, sok helyütt tartanak ünnepi partit, ajándékozzák meg egymást.

A karácsonyi iroda

Sok cégnél szokás ünnepi köntösbe bujtatni az irodát, ahogy közelednek az ünnepek. Nem feltétlenül kell méretes fa az irodába, elég lehet pár gally is. Sokat dobnak a hangulaton a különféle kiegészítők, koszorúk, gömbök, mintás terítők és hangulatvilágítások. Az sem előnyös, ha túlságosan csillog-villog minden, inkább maradjunk meg a mértékletességnél, ha az ünnepi dekorálásról van szó. Jópofa dolog lehet például kis csizmákat kirakni valahová, feltéve persze, ha tényleg érkezni fog a Jézuska.

Karácsonyi parti

Céges, karácsonyi buli

Céges, karácsonyi buli – Sokan mennek szabadságra közvetlenül az ünnep előtt, ezért ha céges ünnepi buliról van szó, érdemes nem a legutolsó pillanatban, mondjuk december 23-ára vagy 24-ére időzíteni, hiszen akkor már mindenki legszívesebben a családjával ünnepelne.

Sokan mennek szabadságra közvetlenül az ünnep előtt, ezért ha céges ünnepi buliról van szó, érdemes nem a legutolsó pillanatban, mondjuk december 23-ára vagy 24-ére időzíteni, hiszen akkor már mindenki legszívesebben a családjával ünnepelne.

Ajándékozás

A kollégák között elterjedt dolog megajándékozni egymást. Ha csak egy-két munkatársunkat szeretnénk meglepni, akkor azt lehetőleg ne az irodában intézzük, mert a többi kollégának bizonyára nem fog nagyon tetszeni a dolog. Amennyiben mindenkit meg szeretnénk lepni, akkor elég egy pici figyelmesség.  A főnököknek mindenképpen érdemes gondolniuk a kollégáikra Karácsonykor. Nem egyszerű dolog a legmegfelelőbb ajándékok kiválasztása. Kevés alkalmazottnál van lehetőség egyedi csomagok összeállítására, de sok dolgozó esetében már kivitelezhetetlen a személyes ajándékok kiválasztása. Érdemes céges logóval ellátott reklámajándékkal kedveskedni: a céghez való lojalitást is meg lehet erősíteni az emberekben. Ma már szépséges karácsonyi reklámajándékok közül lehet vásárolni, nem kell leragadni a klasszikus ajándéktárgyaknál. Lehetőleg kerüljük a szigorúan vett irodai tárgyak ajándékba adását, inkább válasszuk valami ennél ünnepélyesebbet.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats