Kortalan házibuli tippek

Ha úgy döntenének, otthon szilvesztereznének, vagy csak szimplán szeretnék magukat jól érezni, néhány tipp, hogy feldobják a szürke hétköznapokat. A mai rohanó világban bizony szükséges egy kis kikapcsolódás, a felgyülemlett stressz nem csak a kapcsolatokat képes rombolni, de az egészségre is ártalmas.

Kutatások szerint, ha nem figyelnek oda kellőképpen a stressz tüneteire könnyen depresszióvá alakulhat. A baráti társasággal megosztott esték nem csak örök emléket hagy maga után, de stressz oldóvá is válhat. Néhány ötlet, hogyan is rendezzen egy otthoni összejövetelt.

Tematikától a zenékig

Egy-egy ilyen összejövetel akár tematika követővé is válhat, egy ország kiválasztásával nem csak az ottani kultúrát ismernék meg, de az ételeiket és italaikat is. Hagyományos zenékkel pedig új távlatokat nyithatnak nem csak ismerőseiknek, de maguknak is. Ki tudja, talán jövő nyaralási úti célt is megtalálhatják ezáltal. Jó hír, hogy nem csak farsangkor és halloweenkor érdemes beöltözni, de az év bármely napján is. A beöltözős összejövetelek mindig jó hangulattal párosulnak, hiszen ilyenkor csak a fantázia szab határt a ruhaválasztásoknak. Akár évek múltán is beszélgető téma maradhat.

A játékok sosem mennek ki a divatból sem a korból, a társasjáték pedig az a játék, ami abszolút kortalan. Ma már olyan kínálattal rendelkeznek egyes áruházak, játékboltok, hogy bárki megtalálhatja a kedvére való társasjátékot. Legyen az szórakoztató, logikai, tudományos, Activity jellegű, bármely játékot is választják garantált a szórakozás. Ha nem ország tematikájú az összejövetel, bátran változtathatják a nappalijukat koktélbárrá. Nem csak a szilveszterkor szabad pezsgőzni vagy koktélozni.

Különféle alkohol és alkoholmentes koktélok kísérletezésével is jól érezhetik magukat a vendégek. Alap receptek akár az interneten is megtalálhatóak, nem muszáj elvégezni ezért egy kurzust. Legyen társasjáték, beöltözős buli, tematikus est vagy koktélbár biztosan jól fogják érezni magukat a vendégek.

Hozzászólás írása