Lökéshullám terápia a mozgásszervi fájdalmak ellen!

A lökéshullám terápia egy olyan kezelés mely a mozgásszervi betegségekkel küzdő emberek 80%-át képes teljesen meggyógyítani. A statisztikák szerint 10 emberből 8-nak teljes mértékben megszűntek a panaszai és a fájdalmai a kezelések után. Legyen szó sarokfájdalomról, talpfájdalomról, tenisz vagy golfkönyökről, vállfájdalmakról, csípő fájdalomról, vagy Achilles problémákról, a lökéshullám terápia képes felvenni a harcot a fájdalom ellen. Sőt még izomszakadás, izomhúzódás és más egyéb sportsérülések esetén is tud segíteni.

Hogy működik a terápia?

A rendszeres mozgás az egészséges életmód egyik alapja, ám ha túlterheljük a testünket, több kárt okozhatunk, mint hasznot. Egy intenzív edzés közben egy rossz mozdulat is okozhatja azt, hogy ezek után akár évekig kell küzdenünk különböző panaszoktól. A lökéshullám terápia azonban nem csak elmulassza a fájdalmat, hanem a fájdalmat kiváltó okon is segít.

Lökéshullám terápia a mozgásszervi fájdalmak ellen!

Lökéshullám terápia a mozgásszervi fájdalmak ellen!

A terápia során keltett hanghullámok a kezelt testrész területén vérbőséget okoznak, ennek köszönhetően felgyorsul a páciens vérkeringése. A felgyorsult vérkeringés pedig a gyógyulási folyamatosak is felgyorsítja. Terápia során ezen kívül a kezelt területet körülvevő izmokat is megdolgoztatja, így a görcsök hamar feloldódnak róla, melynek következtében a fájdalom is egyre enyhébb lesz. A terápia egyik legnagyobb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége terápia után még hetekig fennmarad, így a szervezet heteken keresztül egy öngyógyító folyamatosan megy át.

Mivel a kezelés nem a fájdalmat csillapítja csak és nem csak a tüneteket nyomja el bizonyos ideig, hanem megtalálja a fájdalmat kiváltó okát, képes a gyulladás okát teljesen megszüntetni, ezért a legtöbb esetben elég 4-6 lökéshullám kezelés, hogy az illető teljesen panaszmentes lehessen. A páciens a kezelések végére teljesen fájdalom és panaszmentes lesz, mozgásszabadságát is újra visszakapja. A kezelés hatása már hetek múlva észrevehető lesz, a szervezet öngyógyítása miatt pedig egyik nap arra fogunk felébredni, hogy nem fáj semmink és teljesen panaszmentesek vagyunk.

Forrás: www.harmonia-centrum.hu

Hozzászólás írása