Miért tartják a magassarkút hordó hölgyeket vonzónak a férfiak?

Nagyon változó manapság, hogy mi számít divatosnak, és mi nem. Az öltözködés, és a divat évről évről változik,és csak az tudja követni, aki valóban figyeli a legújabb trendeket. Egy valami azonban úgy néz ki sose fog kimenni a divatból: Ezek pedig a magassarkú cipők, amelyet a hölgyek annyira imádnak.

De vajon miért vannak oda értük? Illetve, valóban csak a nők bolondulnak meg értük?

A pasik szerint tényleg szexi a magassarkú?

A modern nyugati világban a magassarkú cipő nagyon elterjedt viseletnek számít a hölgyek körében. Rengeteg nő létezik, aki még boltba is ilyen elegáns lábbeliben megy, sőt sokan még otthon is ilyen lábbelit hordanak. Bár pontosan tudják, hogy (főleg először) elég kényelmetlen viselet, mégis folyamatosan vásárolják az újabbnál újabb darabokat, egy idő után pedig már csak ilyen lábbeliket tudnak hordani.

A nők szerint a férfiak egyszerűen vonzónak, és szexinek tartják azokat a nőket, akik ilyen cipőt hordanak, így pedig nekik is nő egy kicsit az önbizalmuk, ez pedig megér annyit, hogy pár napig kényelmetlenül járjanak ezekben a lábbelikben, míg hozzá nem szoknak.

Vajon tényleg a pasik „hibája”, hogy a hölgyek bolondulnak ezekért a cipőkért?

Egy felmérés során egy kutatócsoport pontosan arra volt kíváncsi, hogy a férfiak valóban bolondulnak a magassarkús nőkért, vagy ezt csak a hölgyek gondolják így? A felmérésben összesen 1000 férfi véleményét kérték ki a női lábbelikről. Bár néhány férfi úgy volt vele, teljesen mindegy, milyen cipőt hord egy nő, sőt volt aki azon a véleményen is volt, hogy a magassarkúk viselete rendkívül egészségtelen, a többség, a megkérdezettek 95%-a mégis úgy vélekedett a dologról, hogy kevés szexibb kiegészítő van egy nő ruhatárába, mint egy magassarkú.

Esetleg csak egy szexi csipkés fehérnemű tudja vele felvenni a harcot. Sőt, ennek a nagy csoportnak majdnem a fele úgy véli, azok a hölgyek, akik előszeretettel hordanak ilyen lábbelit, sokkal jobban teljesítenek az ágyban is.

Hozzászólás írása