Mit gondol a Feng Shui a kőburkolatokról?

Természetesen minden ember olyan otthont szeretne, mely nem csak jól néz ki és esztétikus, de praktikus is egyben. A kő burkolat természetes kő hatású burkolatok, melyek különleges melegséget árasztanak magukból, nyugalmat és természetességet sugároznak. A Feng Shui a legstabilabb, sikeres életút energetikailag a szabályos alaprajzi formák közt érhető el.

Lakásunk stílusa és berendezése pedig az egész otthonunk hangulatát meghatározza. A formák, a színek, az anyagok mind-mind ehhez járulnak hozzá.

Miért fontos az egységes kőburkolat a lakásban?

A Feng Shui úgy tartja a kőburkolatokról, hogy a jól, gondosan megválasztott, egységes padlóburkolat egy különleges összeköttetést teremt az egyes életterületek között. Ezzel lesz biztosítva, hogy az ott élő emberek pontosan ugyanolyan jelentőséget tulajdonítsanak életük minden pontján. A megfelelő kőburkolat nyugalmat és biztonságot áraszt magából. A Feng Shui szerint a kedvező szín és a formaválasztásnak köszönhetően képesek leszünk jobban koncentrálni, a sokszor nehézkes és terhes napi rutin végrehajtására.

Egy gondosan kiválasztott kőburkolat, egy harmóniát árasztó fal szín és a hívogató helyzetben található ülőgarnitúra, azonnal egy barátságos, otthonos közérzetet tud okozni, ami tökéletesen biztosítani tudja a családi és baráti összejövetelek kellemes hangulatát.

Mit gondol a Feng Shui a kőburkolatokról?

Mit gondol a Feng Shui a kőburkolatokról?

A megfelelően kiválasztott kőburkolat biztonságot és nyugalmat áraszt magából, hatására kiválóan tudunk regenerálódni is. A természetből vett anyagok, mint például a mészkő éltető, energiát adó állapotot teremt meg otthonunkban. A mészkőből készült burkolat garantáltan nyugalommal fog megajándékozni bennünket. A Feng Shui számtalan szabályra épül, melyeket jobb, ha mind betartunk, ha azt szeretnénk elérni, hogy helyreálljon a természetes energiaállapot a környezetünkben. Ebben nagy jelentőséggel bír a burkolat színe, anyaga és formája is.

A Feng shui szerint eltérő formák és színek illeszkednek a déli tájolású helyiségekben, mint a keleti fekvésű szobákban. Az eltérő funkciók közti burkolatváltás jól megmutatja az egyes életterületek elhelyezkedését, így határozza meg , hogy az ott élők mire helyezik életükben a hangsúlyt. A díszítés és minta nélküli fürdőszoba burkolat például segít a valódi megtisztulásban és a belső nyugalom megtalálásában a Feng Shui szabályai szerint.

Hozzászólás írása