Mobiltöltés kabátzsebből – napelemes kabátot dobott piacra a Tommy Hilfiger

Meglepő, azonban minden bizonnyal nem haszontalan új funkciót adott egyedi tervezésű, limitált kiadású új kabátjainak a Tommy Hilfiger. Az amerikai márka ugyanis olyan kabátokat tervezett, melyek hátában napelemek helyezhetőek el. Ezen elemek segítségével töltődik egy akkumulátor, mely a kabát belsejében van elhelyezve, és amelyre akár két eszköz is csatlakoztatható együttesen.

A kabát folyamatosan töltődik, amíg a napelemeket nap éri, azonban ha szeretnénk biztosra menni, akkor a 6.000mAh-es akkumulátort akár otthon, hagyományos módon is feltölthetjük indulás előtt.

Drága, de környezetbarát

Tommy Hilfiger napelemes töltő kabátja

Tommy Hilfiger napelemes töltő kabátja – Mobiltöltés kabátzsebből – napelemes kabátot dobott piacra a Tommy Hilfiger

A kabátból egyébként nem csak az akkumulátor távolítható el, de akár a panelek és a különböző alkatrészek is, így azok nem sérülnek meg a mosás során. A ruhadarab tehát kifejezetten praktikus, ráadásul környezetbarát is, bár az, hogy mennyire divatos, még a jövő zenéje. Minden esetre a Tommy Hilfiger egyelőre limitált számban dobta piacra a legújabb fejlesztést, ráadásul az ára is igen borsos, hiszen egy ilyen kabát 599 dollárért vásárolható meg. Azt azonban, hogy hány napsütéses sétára lesz szükségünk a kabát teljes feltöltéséhez, egyelőre a gyártó nem hozta nyilvánosságra, azonban annyi már bizonyos, hogy egy kabát 7-10 panellel lesz felszerelve.

Természetesen a gyártó mindkét nemre gondolt, így kapható női és férfi kivitelben egyaránt, azonban a bevétel felét a márka egy jótékony célra ajánlja fel. A napelemes kabátokból befolyó össze felét egy new york-i alapítvány kapja majd meg, mely hátrányos helyzetű gyermekek számára szervez nyaralásokat, nyári táborokat.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats