Sok magyar költözött egy Görög kis városkába: Sartiba

Magyarországról egyre több negatív hangvételű információ lát napvilágot, hogy milyen sokan hagyják el az országot és költöznek valamilyen európai országba egy szebb élet reményében.

A legnépszerűbb országok közé egyértelműen Anglia, Németország és Ausztria tartozik de többen a skandináv országok között találták meg a boldogságukat. A legtöbben a továbbtanulás vagy vagy jobb munkalehetőség miatt kényszerültek a költözésre de végül megszerették az idegen nyelvű új otthonukat. A környező országoktól messzebb azonban csak igen kevesen merészkednek, főleg akkor ha nem csak nyaralásról van szó.

Görögországról mindenkinek csak a nyaralás jut az eszébe

Valamiért mindenki alapból a kikapcsolódásra és a nyaralásra gondol, ha valamelyik tengerpartról van szó. A tenger menti települések valamiért nem olyan számban vonzzák a magyar lakosságot, mint a fejlettebb, nyugati országok, pedig a gyönyörű táj, a harmonikus, kiegyensúlyozott életforma és a friss levegő mindenért kárpótol.

Azonban Görögországban létezik egy igen népszerű kis település, ahol számtalan magyar család lelt otthonra és már virágzó vállalkozásokat is üzemeltetnek. Ha Sartiba utazunk nyaralni, már nem is lepődünk meg, ha magyarul olvashatjuk a kiírásokat az utcákon vagy magyar nyelven szolgálnak ki egy étteremben. Manapság pedig már nem lehetetlen az ilyen távolságban való költöztetés sem!

Sok magyar költözött egy Görög kis városkába: Sartiba

Sok magyar költözött egy Görög kis városkába: Sartiba

Bárkinek megéri Sartiba költözni!

Nem csak a vállalkozásalapítás miatt érdemes a tengerparti kis városba költözni. A népszerű kis Görög helység szerethető emberekkel, tiszta utcákkal, jól működő közbiztonsággal várja az idetelepülni vágyókat. A tengerpart gyönyörű, homokos, a sós levegő gyógyító hatású és a vízpart közelsége pedig örökre megszünteti a stressz fogalmát. A lakosság jelentős része beszél már magyarul is és a legtöbb étteremben még az étlapok is magyar nyelven vannak. Ha örökre nem is akarunk azonnal költöztető céget rendelni és ide költözni, de egy nyaralást mindenképpen érdemes ide szervezni a családnak!

Hozzászólás írása