Mit tud egy luxus masszázsfotel?

A masszázs egy nagyon jó eszköz arra, hogy lazítsunk, de számos egészségügyi előnye is van. Áldásos hatásait pedig ma már otthon is élvezhetjük, ha beszerzünk egy luxus masszázsfotelt. De mit is tud nyújtani nekünk egy ilyen bútordarab.

Egy RoyalBliss.hu masszázsfotel többet tud nyújtani számunkra, mint azt, hogy kényelmesen nézhessük a tévét a nappaliban. Tény persze, hogy relaxációs célra is nagyszerű megoldást jelent, és igazi wellness kényeztetést jelenthet az otthonunk biztonságába. De ennél lényegesen többet is adhat a számunkra, hiszen az egészségünk védelme érdekében is sokat tehetünk, ha napi szinten élvezzük a masszázs áldásos hatásait.

Egy masszázsfotel előnyei

A masszázsfotel bár nagyobb beruházás, de ha rendszeresen járunk gyógymasszőrhöz, vagy ezt tervezzük, akkor meg fog térülni az ára. Számos előnye van, melyeket mindenképp jó, ha számításba veszünk.

Egyrészt nem kell időpontot egyeztetünk a masszőrhöz, hozzá alkalmazkodunk, el sem kell hagynunk az otthonunk kényelmét. A saját lakásunkban élvezhetjük a masszázst, melyhez levetkőznünk sem kell. Sokan vannak, akik azért nem járunk masszázsra, mert szégyenlősek, nem szeretnénk levetkőzni másik előtt, de akadnak olyanok is, akik falun laknak, masszőrhöz járni pedig meglehetősen nehézkes lenne a számukra. A masszázsfotellel ezek a gondok meg is oldódnak.

A masszázsfotellel ugyanis ugyanúgy kezelni tudjuk a testünket, ellazítani az izmainkat és csökkenteni a fájdalmunkat, mintha masszőrhöz járnánk. Az ülőmunka következtében keletkező stressz és fájdalom pedig napi szinten kezelhető lesz a fotel segítségével.

Bár azt gondolhatnánk, hogy egy masszázsfotellel nem lehet a saját igényeinkre igazítani a masszázs élményét, mert csak rezeg alattunk, a helyzet az, hogy egy luxusfotel már sokkal többet tud. Többszintű szabályozásra van már lehetőség, állíthatjuk a támla dőlésszögét, de a görgők helyzetét is.

Ha szeretnénk megelőzni a derék és hátfájdalmat, esetleg kezelni a már kialakult izomfájdalmakat, vagy csökkentenénk a mindennapi stresszt, esetleg az ülőmunka káros hatásait, akkor érdemes megfontolni egy masszázsfotel beszerzését.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats