Ezek voltak 2019-ben a legnézettebb zenei klipek

A zeneletöltések és az online zenehallgatás világában fontos szerep jut a Youtube videószolgáltatónak is, hiszen külön zene stream szolgáltatásával kedveskedik Prémium előfizetőinek, akik akár offline is hallgathatják kedvenc slágereiket az okostelefon applikáció segítségével.

Ahogy a Youtube a korábbi években is rendszeresen tette, idén is publikálta a legtöbbször meghallgatott és megnézett zenék toplistáját. Kiderült, hogy 2019-ben a világ a latin zenékért rajongott leginkább, még Amerikában a hiphop tarolt.

A magyar felhozatal azonban igazán vegyesre sikeredett, de ez tavaly sem volt másképpen. Akkor, a magyarországi 2018-as Youtube zenei toplistát Majka, Curtis és Király Viktor közös száma a Füttyös vezette. Második helyen a Follow The Flow – Nem tudja senki című dala szerepelt, harmadik legtöbbet hallgatott dal pedig LIL G x NEMAZALÁNY – Petőfi Sándor című száma volt. A TOP 10-ben 9 magyar előadó és csupán egyetlen egy külföldi előadó kapott helyet.

Ezt hallgatták a magyarok 2019-ben

A 2019-es adatokat tekintve a globális toplistában 1. helyezett lett Daddy Yankee & Snow – Con Calma, 2. lett ROSALÍA, J Balvin – Con Altura ft. El Guincho és 3. Anuel AA, KAROL G – Secreto. A toplistára egyébként is a latin előadók hódítása volt a jellemző, hiszen megjelentek még Rosalía, J Balvin, Anuel AA, Karol G, Ozuna, Bad Bunny, Shawn Mendes és Camila Cabello is. A többi helyen pedig találunk indiai és kóreai dalokat is.

Bár a hazai toplistával még nem rukkolt elő a Youtube, vannak sejtéseink már kik lesznek a befutók az idei adatok alapján. A legesélyesebbek között ugyanis ott van BSW – Yaay száma, Bagossy Brothers Company – Olyan Ő című dala és az Aranyszemek – Szerelmednek záloga című nótája is. Bár ezeket külső statisztikai oldalak látták elő, így a publikus adatok még ettől eltérőek lehetnek. Ha hinni lehet az előrejelzéseknek akkor toplistás lehet még az Essemm, a Halott Pénz, ByeAlex, AK26, ÁBRAHÁM, HRFlow és Follow The Flow is. Kíváncsian várjuk az idei eredményeket mi is!

Támogató: zeneletoltesek.com

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats