Ilyen esetekben lehet segítségünkre a tehertaxi szállítás

Gyakran, ha egyik helyről a másikba át szeretnénk vinni egy nagyobb bútort, vagy méretes háztartási gépet egy átlagos gépjármű segítségével, azzal kell szembesülnünk, hogy egy sima autó teljesen alkalmatlan a feladatra.

A tehertaxit bátran emlegethetjük egy olyan régi szakmának, mely napjainkban modernebb kivitelben lett igen népszerű, főleg a nagyobb városokban, például Budapesten is.

Sok esetben a teher taxi szállítás segítségünkre lehet, mégis sokan vannak akik egyáltalán nem tudják hogy mi is ez, illetve el sem tudják képzelni, hogy egyáltalán milyen szolgáltatásról van szó.

A tehertaxi lényegében nagyobb háztartási gépek, szoba vagy konyhabútor, esetleg kerti bútorok szállításában lehet a segítségünkre. Legyen szó új bútorok üzletből való hazaszállításáról, vagy csak arról, hogy az adott bútorokat valamilyen oknál fogva el szeretnénk juttatni az egyik helyről a másikra.

Például sokan igénybe veszik ezt a szolgáltatást akkor, amikor használtan vásárolnak mosógépet, vagy éppen konyhabútort, viszont a szállítást inkább a profikra bíznák. De ha új bútorokat vásárolunk, akkor sem muszáj a bútort forgalmazó áruház szállítását igénybe vennünk, ugyanis előfordulhat hogy anyagilag is jobb ötlet lesz a tehertaxival hazaszállíttatni az új bútorainkat.

Budapesten egyre felkapottabb szakma a tehertaxizás

Cipekedni senki nem szeret, és nem is érdemes nekiállni felcipelni egy mosógépet az 5. emeletre, ugyanis mi magunk, és a megvásárolt mosógép is megsérülhet a nem szakszerű szállítás következtében. Bár az emberek nagy része úgy gondolja, hogy mindent meg tud csinálni saját maga is, azért vannak dolgok, amikre nem szabad sajnálni a pénzt.

A fővárosban napjaikban igen népszerű szakmának számít a tehertaxizás, így szükség esetén még válogatni is van lehetőségünk a cégek között. Amikor ki szeretnénk választani a céget, mindenképpen tudnunk kell, hogy milyen tarifával dolgozik.

A Minőségi Fuvar tehertaxis szolgáltatás során 25 éves szállítói tapasztalat biztosítja a szállítandó bútorok, és gépek épségét, és biztonságát, emellett a szakemberek ingyenes fóliázással is megakadályozzák azt, hogy bármi megsérüljön a szállítás során.

Hozzászólás írása

amazon anti fatigue mats